Asecos

Az ASECOS neve már kialakítását (SECurity és ECOlogy) tekintve is egybeforrt a veszélyes és gyúlékony anyagok biztonságos és környezetbarát tárolásával. 1994-es megalapítása óta az ASECOS számos sikert ért el a veszélyes anyagok biztonságos tárolásával, gyűjtésével kapcsolatos fejlesztéseiben és nagyon szigorú minőségi követelményeivel azóta is folyamatos fejlődésre sarkallja a piacot. A cég gründau-i telephelyén 23 000 m2-es területen 130 munkatárs dolgozik folyamatosan a minőségi termékekért.

Az –Asecos a biztonsági szekrények fejlesztésének, tervezésének és gyártásának specialistája. 1994 ben, az FWF90 (90 perces tűzállóság) technológia bemutatásával döntő változást indított el a biztonsági szekrények fejlődésében. Többek között ez az egyik oka, hogy mára Európa vezető gyártója lett ebben a szegmensben szélesen kiterjedt termékpalettával, amely mostanra 1200 cikket jelent.

Mindezek mellett, az Asecos jóval többet tesz, mint biztonsági szekrények gyártása: szakemberei és partnerei segítségével igyekszik eljuttatni azokat az információkat ügyfeleihez, amelyek megmutatják milyen fontos a veszélyes anyagok helyes kezelése, és milyen előnyei vannak a biztonsági szekrényeknek.

A cég másik fontos irányvonala a biztonsági szekrényekben keletkező veszélyes anyagok összegyűjtésének és semlegesítésének fejlesztése. Ennek köszönhetően a termékcsoportotok új köre került az Asecos palettájára, mint pédául az üzemi használatú  vegyi fülkék és szűrő berendezések.

Most, a cég egyik új irányvonala a smoke & talk a nemdohányzók védelmében a cigaretta füst gyűjtő és szűrő berendezések fejlesztése, amely a jövőben cég egyik új védjegye lehet!

Magyarországon az Asecos termékek kizárólagos forgalmazója a Complexlab Kft., A több évre visszanyúló együttműködést számos sikeres referencia és elégedett ügyfél bizonyítja.

 

www.asecos.com

 

VESZÉLYESANYAG TÁROLÁS

TŰZÁLLÓ SZEKRÉNYEK 

SAV-LÚG SZEKRÉNYEK 

VEGYSZERTÁROLÓ SZEKRÉNYEK

GÁZPALACKTÁROLÓK   Vissza


1033 Budapest, Szőlőkert utca. 4., Tel.: 243-3756, e-mail: info@complexlab.hu
® Copyright 2019 Complexlab