Cooper

Az angol Cooper céget 1990-ben alapították és mára a világ vezető gyártójává vált az aszfaltmechanikai berendezések területén. A folyamatos innováció, számtalan új  és egyedi fejlesztés jellemzi a céget. Magyarországon elsődlegesen négypontos és kétpontos fárasztó berendezéseiről, keréknyomképződés vizsgáló és tömörítő készülékeiről ismert. Referenciái között szinte minden nagy magyar aszfaltmechanikai labor szerepel, mint például a Colas Hungária, a BME UV Tanszék, a Széchenyi István Egyetem, Maépteszt kft., stb. stb.. 

 

Érdemes megemlíteni, hogy az 1980-as években Keith Cooper, a Cooper cég alapítója a Nottingham University-n folytatott egyetemi munkája során dolgozta ki a négypontos  eljárást, ő alkotta meg a 12697-24-es szabvány alapjait, így a Cooper volt az első gyártó a világon, aki négypontos gerendafárasztót készített. Termékeiket azóta folyamatosan fejlesztik, a pneumatikus berendezések kisebb helyigényű, önállóan működtethető, kompakt berendezésekké váltak, elérhetővé tették a magyarnyelvű kezelőfelületeket és a piaci igényekhez igazodva kifejlesztették új hidraulikus működésű berendezéseiket is, melyet speciális, egyedi méretekben is gyártanak.

Méltán mondható el a Cooper cégről, hogy az egyik leginnovatívabb partnerünk, aki a szabvány alkotó testületekkel folytatott szoros munka, a folyamatos fejlesztések, az egyedi felhasználói igényekre adott megoldások révén kiemelkedő teljesítményt nyújt a mai világban. Ezt a teljesítményt méltatták 2010-ben EEF's Future Manufacturing Business Growth és a International Business of the Year regionális díjával is.

 

 

www.cooper.co.uk

 

ASZFALT VIZSGÁLAT

 

 Vissza


1033 Budapest, Szőlőkert utca. 4., Tel.: 243-3756, e-mail: info@complexlab.hu
® Copyright 2019 Complexlab