Wesemann

Wesemann a laborbútor specialista


A Wesemann 40 éves fennállása során Európa vezető gyártója lett a prémiumkategóriájú laborbútorok területén. A cég részéről az innováció, felhasználóbarát mentalitás és a rugalmasság ad választ a napjainkban rohamosan fejlődő tudomány és kutatás kihívásaira. 40 év tapasztalatával a Wesemann pontosan tudja mi kell a felhasználóknak és ezeket a tapasztalatokat maximálisan kamatoztatja a gyakorlatban is! Mind a legmagasabb minőség, mind a versenyképes ár elvárás a cég számára önmagával szemben.

Egy laboratóriumban sokféle igénnyel találkozhatunk , és nehéz két ugyanolyat találni. A felhasználó számára a bútorzatnak egyszerre kell ergonómikusnak, tartósnak, praktikusnak és esztétikusnak lenni. A DELTA 30 széria magában foglalja a szabványos bútor alapelemek egy széles körét, amit a változó igények szerint kombinálni lehet az egyéni igények szerinti kiegészítőkkel, így rugalmasan kialakíthóak a legkülönfélébb igényekre szabott megoldások. Ennek köszönhetően a Wesemann komplett megoldásokat nyújt a laboratóriumoknak a kicsiktől kezdve egészen a legnagyobbakig.

A világon több mint 20 000 sikeres projekt ,a legfejlettebb technológiák használata, a munkaerő folyamatos képzése tette a Wesemann a vezető laborbútor specialisták egyikévé.

Magyarországon A Wesemann kizárólagos képviselete a Complexlab Kft. A két cég számos sikeres projekten és sok éve gyümölcsöző együttműködésen alapuló kapcsolata biztosíték a magas minőségre!

 

www.wesemann.com


Laborbútorzat

TERMÉKEK

REFERENCIA FOTÓK

HOGYAN VÁLASSZAK


Hatékony elszívás

VegyifülkékVissza


1033 Budapest, Szőlőkert utca. 4., Tel.: 243-3756, e-mail: info@complexlab.hu
® Copyright 2019 Complexlab