KŐ-KAVICS-HOMOK BÁNYÁK VEZETŐI FIGYELMÉBE AJÁNLJUKKŐ-KAVICS-HOMOK BÁNYÁK VEZETŐI FIGYELMÉBE AJÁNLJUK

Az Önök termékei már rendelkeznek a 305/2011/EU rendelet által 2013-tól az építési anyagokra kötelezően előírt teljesítmény nyilatkozattal, illetve CE jelöléssel?

Megtörténtek már az első típusvizsgálatok? Működik már Önöknél gyártás ellenőrzési rendszer?

Rendelkeznek már saját laboratóriummal vagy külsős céggel laboráltatnak? Vizsgálták már egy saját labor létrehozásának költséghatékonyságát, megtérülési idejét, pozitív hatását a termékek minőségére és a megrendelés állományukra?


Tudja Ön, hogy az EU forrásokból finanszírozott projektek esetén az EU szabványok szerint kötelező elvégezni a vizsgálatokat?

Amennyiben

  • az Önök Cége számára is fontos a törvényi kötelezettségeknek való mielőbbi maradéktalan megfelelés
  • a folyamatosan ellenőrzött, megbízható termékek biztosítása Partnereik számára
  • és egyetért abban, hogy a (pálya)szerkezetekbe beépítésre kerülő könnyen inhomogén minőséget eredményező alapanyagok rendszeres ellenőrzése elengedhetetlen a későbbi fenntartási többletköltségek és esetleges garanciális kellemetlenségek elkerülése érdekében, úgy


keresse mielőbb cégünket az Önök egyedi igényei szerint kialakított kőzet labor összeállítás/fejlesztés ajánlata ügyében! Számos kedvezményt kínálunk a Bányák mielőbbi minőségi fejlődésének támogatására!

Cégünk szabványos építőipari labor berendezések teljes skáláját kínálja, melyből a kőanyagok felhasználási célja szerint az adott szabványok által előírt, kifejezetten a kőanyagok vizsgálathoz ajánlott eszközöket és berendezéseket szeretnénk a figyelmükbe ajánlani a jelenlegi tájékoztatónkkal és akciónkkal is segítve Önöket a törvényi kötelezettségnek való mielőbbi megfelelésben, illetve amennyiben ezzel már rendelkeznek, úgy ennek további fejlesztésében.


Az MSZ EN 16236 szabvány mellékletében meghatározza a kőanyag halmazok megfelelőségének értékelésére vonatkozó követelményeket, beleértve a minimális vizsgálati gyakoriságot is. Ezt figyelembe véve alakítottunk ki több féle szintű javasolt labor felszereltségi szintet, mely során az elmúlt időszakban erősen fellendülő vasútépítési munkálatok miatt az MSZ EN 13450 szabvány, illetve a jelenleg szintén élénkülő útépítési és felújítási hullám miatt az MSZ EN 12620, 13043, 13139, 13242, szabványok előírásaira koncentráltunk.

Bővebb információt talál az adalékanyag vizsgálatokkal kapcsolatban web oldalunkon, illetve további tájékoztatót letölthet innen.Vissza


1033 Budapest, Szőlőkert utca. 4., Tel.: 243-3756, e-mail: info@complexlab.hu
® Copyright 2019 Complexlab