LABOR BÚTOR KATALÓGUS (LETÖLTHETŐ)Letölthető az új COMPLEX PLUSZ hazai minőségi labor bútor katalógusa

Laborbútor referencia képek letölthető itt

 

A HAZAI MINŐSÉGI LABOR BÚTOR SZÉRIA

Cégünk 2009-ben kezdte meg az elmúlt 10 év felhasználói és bútoripari tapasztalatát ötvöző labor bútor széria gyártását, mely saját tervek alapján magas minőségi színvonalú és kiválóan gépesített hazai üzemben készül osztrák és német alapanyagok felhasználásával. A  bútorzat kivitele megfelel a minőségi labor bútorzat gyártását meghatározó MSZ EN szabványoknak, továbbá a tervezést és beépítést is az MSZ EN 14056 szabvány ajánlásai szerint végezzük.

A  laborbútor széria elemek méretezése és kialakítása funkcionálisan tökéletesen alkalmazkodik mind magasságában, mind szélességi raszter méreteiben az adott felhasználási igényhez és munkafolyamathoz a rendelkezésre álló hely maximális kihasználhatósága mellett.

A korpuszok egységesen 18 mm vastag melamin műgyanta bevonatú laminált faforgácslapból készülnek. A kiegyensúlyozott minőségéről ismert osztrák gyártmányú Egger bútorlapok professzionális automata lapszabász, CNC és élzáró gépsorokon történő nagy méretpontosságú és esztétikus megmunkálását Magyarországon végezzük.Vissza


1033 Budapest, Szőlőkert utca. 4., Tel.: 243-3756, e-mail: info@complexlab.hu
® Copyright 2019 Complexlab