Útburkolatjelek és közlekedési táblák éjszakai és nappali láthatóság vizsgálataAz útburkolatjel fényvisszaverő képességének vizsgálatára 3 DELTA modellt kínálunk. Referenciánk közűl kiemelnénk a Magyar Közutat, aki évek óta a DELTA modellekkel méri a hazai utakat !

delta_utburkolatjel_vizsgalo_400


Az LTL-XL képes a nappali és éjszakai fényvisszaverődés vizsgálatára nedves és száraz útburkolat esetén is, kis súlyú, könnyen hordozható modell. Az LTL-X a nedves és száraz burkolatjelek mellett folyamatos esőben történő mérésre is alkalmas éjszakai fényvisszaverődés mérésére. Az LTL-M készülék gépjármű oldalára szerelhető és valós vezetési körülmények mellett, menet közbeni nagy pontosságú mérést tesz lehetővé az éjszakai láthatóság mérésére.

Minden készülék kimagaslóan felhasználó barát, praktikus formája, kis súlya, egyszerű kalibrálhatósága, illetve USB és Bluetooth számítógépre való adattovábbítása, szoftveres adatfeldolgozása terén. A GPS koordinátákkal a mérési eredmények helye megjeleníthető a Google Earth segítségével.

A gyártó által alkalmazott high-tech szűrők lehetővé teszik bármilyen típusú és színű burkolatjel láthatósági mérését egy készüékkel és korrekciós táblázat használata nélkül.

A gyártó a 70-es évek óta aktívan részt vesz a nemzetközi szabványok kialakításában-fejlesztésében, így termszétesen minden terméke megfelel az MSZ EN 1436, illetve MSZ EN 12899 és a vonatkozó ASTM szabványoknak is.

A DELTA GR3 és GR1 Retrosign berendezései a közlekedési jelzőtáblák, rendszámtáblák és biztonsági ruházat fényvisszaverő képességének mérésére alkalmasak.


delta_gr3

  • A berendezésekben alkalmazott szűrő az egyik legpontosabb, legérzékenyebb és legtartósabb szűrő a világon!
  • A készülékek megfelelnek az MSZ EN 471, EN 20471, EN 12899 és a vonatkozó ASTM szabványoknak.  
  • Ergonomikus és könnyű kialakításúak,
  • Automata diffúz fény kompenzációval rendelkeznek, így a napfény és egyéb más külső fényforrás nem befolyásolja a mérés pontosságát.
  • A belső memóriában több, mint 250.000 mérési eredmény tárolható.
  • A rekesznyílás szűkítésével lehetővé válik a közlekedési táblákon kis betűk és szimbólumok mérése is.
  • Mindkét készülék felszerelhető nagy pontosságú beépített GPS-el, Bluetooth-al és Barcode leolvasóval, illetve egy hosszabbító rúd csatlakozási lehetőséggel magasan lévő táblák méréséhez.

A Retrosign készülékek a DELTA DANAK akkreditált laboratóriumából származó referenciákkal vannak kalibrálva.

delta_kozlekedesi_tabla_vizsgalo_400_01Vissza


1033 Budapest, Szőlőkert utca. 4., Tel.: 243-3756, e-mail: info@complexlab.hu
® Copyright 2019 Complexlab