Alsident

Az Alsident System A/S 1976 ban alakult és mára a pontelszívó karok vezető gyártójává vált. Mint a téma úttörőinek egyike, a cég fejlesztései eredményeképpen az évek során a világ számos pontjára szállította temékeit, aminek köszönhetően fejlett disztribúciós hálózattal rendelkezik több mint 40 országban szerte a világon.

Az Alsident ma is folyamatosan fejleszti termékeit, hogy azok mind szélesebb körben jelenthessenek megoldást az ügyfelek felmerülő igényeire. A cég fő termékcsoportja a pontelszívó karok.

Az pontelszívó karok 4 sorozatban kaphatók, 50mm, 63mm, 75 és 100mm átmérővel, az elszívási képességük 45m3/h-tól 400m3/h-ig tart. Emellett számos kiegészítő eszköz található a cég palettáján, mint például a különböző elszívó búrák és az elszívókarok rögzítő elemei.

Az Alsident számára a magas minőség mellett fontos, hogy a termékei könnyen használhatóak és karbantarthatóak legyenek. A  karok könnyen beállíthatók, kis helyigényük és mobilitásuk miatt gazdaságos és hatékony megoldást jelentenek számos olyan esetben, amikor sem hely , sem anyagi erőforrás nem áll rendelkezésre egy elszívó fülke kialakítására. A karok tisztítása nagyon egyszerű és nem igényel semmilyen szakértelmet vagy speciális eszközt.

A pontelszívók hatékonyan alkalmazhatóak a káros anyagok elszívására például az alábbi felhasználási területeken: laboratóriumokban, üzemekben, elektronikai iparban a forrasztás, ragasztás, tisztítás során, oktatásban gyógyszertárakban, fogorvosi rendelőkben, kórházakban, bőrgyógyászatban, állatorvosi rendelőkben, manikűr-, pedikűr- és fodrász szalonokban, aranyműves munka során.

www.alsident.com

 

Hatékony elszívás

PONTELSZÍVÓK

 Vissza


1033 Budapest, Szőlőkert utca. 4., Tel.: 243-3756, e-mail: info@complexlab.hu
® Copyright 2019 Complexlab